Valpe planer

Ki-po Zii

TIBETANSK TERRIER

Planer vinter 2020/2021

Satt i bero til ny øyelysing av Jazz - oktober 2020


Vil ny øylysing gi en avklaring på Jazz sine øyne, har vi planer om at hun skal ha date vinteren 2020/2021.  Også denne gangen har vi funnet en flott Svensk sjarmør, Aramis som bor hos Susanne og Claes-Ove Fyhr.


Susanne og Claes-Ove er aktive innenfor rallylydighet i tillegg til utstilling, og Aramis pappa, Lukas er Svensk rally champion.  Jazz er rask til å løse utfordringer, så her kan det være mulighet for valper som vil trives med rally lydighet, agility etc. 


Aramis er en smekker hannhund på 41,5 cm og vi har tro på at han vil komplettere vår lille energibunt.  Allerede sommeren 2018 var vi i kontakt med Susanne &  Claes-Ove med forespørsel om å få hilse på/benytte Aramis inn i  vår avl, men den kombinasjonen som da var tenkt ble det ingenting av. Desto hyggeligere at vi denne gangen har funnet stamtavlen interresant og har felles mening om at dette ser ut til å være en god kombinasjon.


I november 2018 ble Aramis far til  4 valper hos Susanne & Claes-Olve i TibetanRock. Daten til Aramis var med

Milington's Lea Kickboxer Gana Todo som er halvsøster av Jazz (samme far).  

NJV-17 NO S UCH TibetanRocks Aramis One For All


HD: A

Øyne; ua april 2019

DNA; Fri for PLL, NCL, PRA3 og rcd4

Ki-po Ziis Jazz and Soul


HD: B

Øyne; ua juli 2019, 

DNA Fri for NCL, rcd4 og PRA3, bærer/carrier PLL 

.


EN VALP SKAL;

være gjennomtenkt og være til berikelse for hele familien. Våre valper vokser opp sammen med husets to- og firbente, og de blir godt vant med dagligdagse lyder og masse besøk.  Når de blir store nok, tas de med på biltur og tur til byen. Før de flytter fra oss (tidligst 8 uker), er de veterinærbesiktiget (parvovaksinert) og ID merket. De har fått markkur ved 3 og 6 ukers alder. De blir registrert i NKK (Norsk Kennel Klubb). På veien til sitt nye hjem får de med seg en liten valpepakke.

 

Valper som blir født i Ki-po Zii ønsker vi å følge livet ut og ønsker å opprettholde kontakten med våre valpekjøpere (på valpekjøpernes premisser). Vi forsøker å få til et valpetreff i løpet av hundens første leveår - da invitereres dere til Ise hvor dere får mulighet til å treffe kullsøsken og deres familie. Kenneltreff for alle Ki-po Zii valpene arrangeres siste lørdagen i august/første helgen i september hvert år.  Dette er årets høydepunkt for oss der vi får hilse på hunder/valper som har startet sitt liv på Ise. Vi er så heldige å få disponere et område hvor vi har tilgang til stort uteareal, skogen rett ved og kantine evt. uteplass hvor vi kan nyte tørt og vått dersom været tillater det. Deltakelse på treff er selvsagt helt frivillig,  Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, bilder, historier og ikke minst mange hyggelige besøk og telefonsamtaler. Dere er alltid velkommen til å ringe (heller en gang for mye en en for lite).  Vi stiller ingen krav til utstilling eller at hunden skal være fullpelset, men har du/dere lyst til å stille ut vil vi bidra med hjelp så langt vi makter. Imidlertid stiller vi krav om at dere gjennomfører helsesjekker (HD + øyne) som beskrevet i kontrakt. Våre tidligere kull er presentert på egen side (se menyen tidligere kull).  Ønsker dere referanse om oss er det bare å ta kontakt med våre valpekjøpere.  Eiernes navn står på siden

HD (hofteleddsdysplasi)

Hofteleddsdysplasi (HD) er en utviklingsfeil i hofteleddene som kan angå ett eller begge hofteledd.


.. fortsett å lese

Øyesykdommer


.. fortsett å lese

Copyright ©Anything from this site is copy rights - please contakt Kate Hofsøy, kennel Ki-po Zii if you want to use something.