Valper

Valper født/Puppies born

7.juni 2021


Keeper sin "blind date" med Chibo har vært vellykket. 4 hannhunder og 4 tisper født 7.juni 2021
De fleste valpene har funnet sine fremtidige eiere - og minst en blir igjen hos oss. 


We are pleased to announce litters between


Jun CH RKF, RUS JCH, CH RKF, RUS CH, RUS Breed CH, RUS Grand CH BY CH, CIS WINNER 2020, 2021, Eurasian Winner 2020, 2021,

Ti La Shu Midnight Sun At Festrait <3 Ki-po Ziis Keeper Of A Dice.


4 male and 4 female born 7th June 2021

Thanks to Natalia who made this combination possible, and thanks for the beautiful presentation of the upcoming litter.Jun CH RKF, RUS JCH, CH RKF, RUS CH, RUS Breed CH, RUS Grand CH

BY CH, CIS WINNER

Ti La Shu Midnight Sun At Festrait


HD:  A,  - AD; 0 - Patella 0

Øyne; ua april 2021

DNA Fri for NCL, PRA3, PLL og rcd4

Høyde 41cm - vekt 12 kg.

Ki-po Ziis Keeper of a Dice


HD: B

Øyne; ua mars 2021 

DNA Fri for NCL og PRA3, bærer/carrier PLL og rcd4

Høyde 38,5 cm - vekt 10 kg.

Våre mål som oppdretter er å opptre ryddig og ærlig ovenfor våre valpekjøpere, og forventer tilsvarende fra våre valpekjøpere. Som valpekjøper skal dere stille krav til oss. Vi skal gi god informasjon om våre linjer, hvorfor vi har valgt de ulike kombinasjonene, estetisk og mentalt. Dere skal få informasjon om pelsstell, hvilke faser dere vil gå igjennom med deres valp etc. Og ikke minst, vi skal være der for dere når dagene kan være krevende og tøffe, det er i motbakke dere skal kunne lene dere på en oppdretter, i medgang går alt på skinner. 


Vi tilrettelegger med besøk hos oss i forkant, vi tar i mot besøkende som har spørsmål om rasen, vi innvolverer våre valpekjøpere dersom avtanden til Ise blir for stor. Står du på valpeliste hos flere oppdrettere, opplys oss om det for da oppnås det en tillit.  Vi forventer at fremtidige valpekjøpere opprettholder vårt krav om HD røntgen og øyelysing av sin hund. 


Primært ønsker vi å ta vare på en valp fra alle våre kull. 

Vi bruker mye tid for å finne partnere til våre tisper., og håper de kombinasjoner vi foretar gir gode mentale, friske og rasetypiske hunder. Alle hunder har krav på å få dekket sine individuelle behov, og i enkelte tilfeller får valpen/hunden en fòrvert, eller vi inngår avtale med kjøper om medeierskap. Dersom du/dere er aktive utstillere og har kjennskap til pelsarbeide (eller ønsker å tilegne dere denne kunnskapen) - send en melding til oss da vel.

HELSE 


Tibetansk Terrier er en sunn rase, men for at vi skal lykkes med å opprettholde dens sunnhet er vi avhengig av at det foretas helsesjekker på avkom, ikke bare på de av hundene som går videre i  avl.  Det gir oss en god statistikk om hva som ligger på linjene våre samt en oversikt over hva som våre avlsdyr gir videre.  Ønsker dere en valp fra oss forplikter dere også å helsesjekke deres hund i henhold til kontrakt.


Pr. i dag er det anbefaling om HD rønten og øyelysing.


 

Helsestatus Ki-po Zii avkom

HD (hofteleddsdysplasi)

Hofteleddsdysplasi (HD) er en utviklingsfeil i hofteleddene som kan angå ett eller begge hofteledd.


.. fortsett å lese

Øyesykdommer


.. fortsett å lese