Utflytta

DE SOM HAR FLYTTET UT  OG/ELLER BOR HOS FORVERTER


De av våre hunder som enten ikke trives i flokk eller ikke skal gå videre i avl fortjener å få sin familie der de kan få blomstre.  Det er alltid en tung avgjørelse, men vi har hundens ve og vel som hovedfokus og gjør det vi kan for at de skal få et så godt liv som overhode mulig.  Hittil har alle som har flyttet ut fra oss funnet seg fort til rette og blitt konge /dronning i sine nye hjem.


For oss er det viktig at alle våre hunder får dekket sitt individuelt behov. Hver kombinasjon som vi gjør på våre tisper er vel gjennomtenkt og det er nedlagt mye tid for å finne rett partner.  Vi ønsker primært å beholde en valp fra hver kombinasjon og i mange tilfeller søker vi etter fòrvert(er) til avkommet da vi ikke har rom for flere hunder hjemme..  Valpene flytter til sine fòrverter når de er 8-12 uker og blir prinser/prinsesser i sine hjem.  Vi stiller ikke krav til at de skal være enehund eller at fòrvert forpliktelser seg til å delta på utstilling. Imildertid ønsker vi et samarbeid med fòrvertsfamilier slik at vi kan få vist hunden i utstilling (dersom de ikke ønsker det selv).  Fòrvertsfamilien skal betrakte hunden som sin (med unntak av kastrering/klipping av pels) og sørge for nødvendig veterinær/vaksinasjoner.  Helseundersøkelser dekkes av oss.

Chilu's Klöver Dam "Mia" Reg.nr.S15760/2008Vår første sorte perler som vi hentet hjem i fra Sverige. Hun var kennelens tredje TTTispe/bitch Født 09.01.2008


Mia sine avkom er starten på vår kennel og mor til 2 kull, A og B kull med totalt 12 valper.


Mia ble etterhvert litt sliten på valpene som vokste opp, og da hun var 7 år fikk hun flytte til sin nye famiilie der hun trives som enebarn.

Adhira Rajs Aatish Lamleh "Doffen" Reg. nr

18263/07 


Vår første hannhund og andre TT som vi hentet hjem fra Merete & Per Jansen. Hannhund/dog Født 08.04.2007


Makan til Doffen finnes antagelig ikke, vakker fra innsiden og ut, men dessverre for oss var det vanskelig å få kontakt med gutten som bodde i hus med 2 tisper, og da han var 2 år fikk han flytte til sin flotte familie.  Doffen er far til vårt første kull (A)med 6 valper.

Litomada's Alfredo Da Luccha Ki-po Zii "Leo"

Reg.nr. NO32613/10


Leo var vi så heldige å få hente hjem fra Litomadas kennel. Hannhund/dog Født 06.11.2009


Og vilken vakker TT gutt som kom flyttende til min venninne vinteren 2009. Leo er en drøm av en hund, men pga endrede livssituasjon hos første fòrvert fikk han nytt hjem i 2013. Leo er pappa til 1 kull hos oss, C kull og far til vår Cita.

NUCH Ki-po Ziis D'art av Kaspar "D'art" Reg.

NO39886/13


Husets busetroll og psykolog.Tispe/bitch Født 10.04.2019


D'art er mor til 2 tisper født i G-kull. Dessverre utviklet D'art katarakt og ble tatt ut av avl.

Hun lever nå en hunds glade dager hvor hun springer lykkelige over gjorder, bader i sjøen og har fått sin egen plass i sengen mellom sine nye eiere.

NUCH Yu-Thi Ka Od Vilzonky "Yatzy"


Vår vakre energiske Tjekkiske import.Tispe/bitch Født 27.10.2016


Yatzy er mor til 7 valper født i vårt K-kull (og mor til vår Keeper).  Hun  flytte til mitt tantebarn og hennes samboer i Hedmark sensommer 2019 da K-valpene hadde flyttet ut.  Der blomstrer hun med diverse treningsaktiviteter og selvoppnevnt sjef over senger og sofaer.

Ki-po Ziis Enchaning Joy "Skrållan" Reg.nr.

NO45236/14


Vårt barnebarn av Enja med herlig attityde.Tispe/bitch Født 07.07.2014


Flyttet til sin fòrvert 8 uker gammel, men fant dessverre ikke kjemien med husets andre TT tispe og etter 3 år fikk hun et nytt hjem der hun er storfamiliens store gudinne.


Dessverre fikk Skrållan C hofter og gikk ikke videre i avl.