Om

Ki-po Zii

TIBETANSK TERRIER

DETTE ER OSS


To godt voksne personer som deler lidenskapen for Tibetansk Terrier - en rase som bergtok oss med sin egenrådighet og personlighet.


Kennelen er registrert på meg Kate, men uten min fantastiske husbonde og andre halvdel Ole Magnus, hadde dette ønsket ikke kunne realiseres.


Vi har våre daglige arbeider på kontor, jeg som økonomileder ved en friskole og Ole Magnus som kreativ formgiver innenfor emballasje industrien.  Høydepunktet på dagen er våre daglige turer i skog og mark med våre firbente jenter.


Vi har to voksne utfytta sønner som er til stor hjelp med hundepass når vi er på reise i forbindelse med utstilling o.l.

HVA KAN DERE FORVENTE AV OSS ?


Først og fremst ønsker vi god kontakt med våre valpekjøpere og er du nysgjerrig på rasen inviterer vi dere gjerne hjem til oss, alternativt med på våre aktiviteter dersom det passer.  Vi forteller hva dere kan forvente av en Tibetansk Terrier valp, og ikke minst  om dere trives med husets tisper dersom dere allerede er kommet til "valpestadiet".  Våre tisper vil alle vil være med på å prege valpene mens de er hos oss. Det er ingen forpliktelser å ta kontakt med oss. 


Vi er av den oppfatning at en valp må utsettes for positive opplevelser tidlig, og for oss er de 8 ukene vi har valpene på lån en stor berikelse. Dersom moren er trygg i sin morsrolle, flytter valpene ned i 1. etg. når de er mellom 3 og 4 uker. Inntil da ønsker vi ikke besøk her hjemme.  Fra valpene er 6-7 uker blir de tatt med på bilturer, tur på besøk i byen, skogen og andre passende aktiviteter alt etter årstiden. Mer om vår filosofi under "vår visjon" og på valpesiden. 

HISTORISK TILBAKEBLIKK


Hunderaser.

Kate er oppvokst med Bearded Collie. Mens våre sønner var yngre hadde vi Golden Retriever (e) om en bare en av gangen.


Tibetansk Terrier og kennel.

Vår første TT, Shanty flyttet inn hos oss i 2007 - og allerede 2 år etter var kennelen vår registrert. Første kull født hos oss var i januar i 2010. 

Vi holder til på Ise, et tettsted 10 km. øst for Sarpsborg. Adressen er Bergbyveien 21, 1730 Ise


VÅR VISJON


bestreber oss på å avle rasetypiske, trygge og selvstendige individer. Vi vektlegger gemytt og helse og ønsker at alle våre valpekjøpere følger opp helsekontroller i form av HD-røntgen og øyelysing.


En valp vokst opp hos oss vil alltid ha en spesiell plass hos oss, og vi blir utrolig glad for alle tilbakemeldinger, telefoner, besøk og treff gjennom hele hundens levealder. Og vi er selvsagt der dersom det skulle oppstå "humper" på veien. Vi forsøker etter beste evne å gi gode råd og tilbakemeldinger dersom det skulle dukke opp adferd, sykdom eller andre ufordringer. Vi har dessverre ikke alle svar, men vi bestreber oss på å innhente informasjon fra andre oppdrettere, NKK etc.

ØVRIG INFO OM RASEN


Vi er medlemmer av Norsk Kennel klubb og følger NKK sin avslanbefalinger.


Vi benytter standardkontrakter utarbeidet av NKK i salg, omplassering og evt. fòravtaler.

 Copyright ©Anything from this site is copy rights - please contakt Kate Hofsøy, kennel Ki-po Zii if you want to use something.