Om Jazz

Ki-po Ziis Jazz and Soul "Jazz"

Evig lykkelige (og lite dresserte) prinsesse.  Født evig optimist, bord, planter og for ikke å snakke om det som ligger under gresset er av stor interesse.

Vi har hatt en håp om å få ha Cita sine linjer videre i en tispe hos oss, og av 3 søstre i Cita sitt siste kull var det denne jenta som viste attityde og pågangsmot.  Hun var den minste av søsknene, men håpet at hun ville "gro seg til",  men hun ble akkurat passe i sin kropp, og vi får være fornøyd med hennes personlighet.  Mao er Jazz litt for liten i forhold til hva som foretrekkes i utstillingsringen (selv om hun er innenfor målene i rasestandarden). Jentungen har fått altfor frie tøyler, og er håpløs i bånd.  Veldig lydhør når hun  får springe fritt i skog og på svaberg, men fungerer som trekkhund når hun er koblet.. Men dette skyldes manglende trening og ikke manko på det mellom ørene. 


Vi har tatt det vanskelige valget å la Jazz flytte til en ny familie. Det virker som hun trives i sin nyte hjem hvor hun kan slå ut i full blomst. Hun har bosatt seg sammen med Gunn og Ole i en kårbolig i Rakkestad der hun får nyte livet som "enebarn", men allikevel sosialisert med både barnebarn, kyr, sau, gris og jakthundende som tilhører gården. 


Høstens-/vinterens vapeplaner krysser vi fingre for at blir noe av, og da kommer hun tilbake til oss her på Ise for noen uker.

INFORMASJON OM JAZZ