Valper i Nord

Valper født i Harstad 18.oktober 2018

 

Vi har blitt "besteforeldre" i Nord. Amigo (N uch Ki-po Ziis Alladins Carpet) har blitt far til 6 vidundre. Mor er Guri Malla (N SE UCH Brightly's My Excellent Taste) Det ble 4 tisper, 2 ser ut til å bli sobel/hvit, en sort med litt hvit og en sort/hvit. 2 hanner, 1 sort med litt hvitt og en sort/hvit.

Dette kullet er veldig spesielt for oss da det er det eneste kullet som er født hvor våre gamle linjer går videre. Vi skulle gjerne ha kjøpt en tispevalp tilbake, men ser at vi dessverre ikke har kapasitet til å øke flokken her på Ise. Skulle vi derimot bli kjent med noen som ønsker seg en tispe på fòr vil vi ikke være sene om å hente tilbake våre gamle linjer.

 

Guri Malla er ei flott hvit med sorte tegninger tispe som kommer fra Brigtly's i Sverige med en veldig spennende stamtavle og Amigo sin stamtavle er fra vår linjer med vår svenske vakre Chilu's Klöver Dam og Adhira Rajs Aatish Lamleh. Begge 2 still "going" strong som enebarn i sine familier.

 

Guri Malla har A hofter og Amigo har B hofter - begge øylyst i sommer 2018.

 

Skulle du ønske deg en valp fra dette kullet treffer du Siri Kristensen Fossbakk (Harstad) på tlf. 480 72 495, alternativt kan jeg videreformidle forespørsel. Kullet vil bli annonsert på raseklubbens hjemmeside.

 

Dersom du skulle vise interesse for å være fòrvert for oss - send en epost til kontakt@ki-po-zii.net eller ring meg på tlf. 481 85 304

 

 

Helse /Health

 

N SE UCH Brightly's My Excellent Taste HD:A

Øyne ua (2018)

 

N UCH Ki-po Ziis Alladins Carpet HD:B

Øyne ua (2018) - genetisk fri for PLL og NCL

 

 

Location

 

Bergbyveien 21, 1730 Ise

NORWAY

 

Phone: +47 481 85 304

 

kontakt@ki-po-zii.net

Lyst til å bli bedre kjent med oss - link til Kate sin profil på fb /follow Kate on FB

Follow us

Copyright @ All Rights Reserved Ki-po Zii