Planer

Ki-po Zii

TIBETANSK TERRIER

NORD UCH SEJV-17, SEV-17 Kuai Gou's Circumflex Dot Com


HD: A

Øyne; ua jui 2019

DNA; Fri for PLL, NCL, PRA3 og rcd4

PLANER 2019


Vi planlegger kull høsten 2019


Så snart Biwa starter sitt løp vil vi ta turen over grensen til en stilig ung kar som lyder navnet Bolt  


Bolt kommer fra kennel Kuai Le Gou’s i Sverige og hans kennelnavn er Kuai Le Gou’s Circumflex Dot Com.  Bolt har sparket godt i fra seg i show ringen og har allerede, tiltross for sin unge alder, høstet mange titler NordUCh SEJV-17, SEV-17. Bolt ble også Tysk juniorvinner i 2017.  Bolt er født 20.09.2016 og eies av Patricia og Jörgen Eklöv og bor i Gottskär, Hallands Län i Sverige.


Bolt har 1 kull hos oppdretter fra 2019 hvorav en av hans sønner, Luke (Kuai Le Gou’s Fluke) bor hjemme hos Bolt og familien.


Vi har veldig stor tro på at den elegante Bolt vil komplettere Biwa og vi har håp om noen flotte valper med show potensiale.

NORD UCH Ki-po Ziis Ises New Hope of Era


HD: A

Øyne; ua juli 2019

DNA Fri for NCL og PRA3, bærer/carrier PLL og rcd4

.


EN VALP SKAL;

være gjennomtenkt og være til berikelse for hele familien. Våre valper vokser opp sammen med husets to- og firbente, og de blir godt vant med dagligdagse lyder og masse besøk.  Når de blir store nok, tas de med på biltur og tur til byen. Før de flytter fra oss (tidligst 8 uker), er de veterinærbesiktiget (parvovaksinert) og ID merket. De har fått markkur ved 3 og 6 ukers alder. De blir registrert i NKK (Norsk Kennel Klubb). På veien til sitt nye hjem får de med seg en liten valpepakke.

 

Valper som blir født i Ki-po Zii ønsker vi å følge livet ut og ønsker å opprettholde kontakten med våre valpekjøpere (på valpekjøpernes premisser). Vi forsøker å få til to valpetreff i løpet av hundens første leveår - da invitereres dere til Ise hvor dere får mulighet til å treffe kullsøsken og deres familie.  Dette er selvsagt helt frivillig.  Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, bilder, historier og ikke minst mange hyggelige besøk og telefonsamtaler. Dere er alltid velkommen til å ringe (heller en gang for mye en en for lite).  Vi stiller ingen krav til utstilling eller at hunden skal være fullpelset, men har du/dere lyst til å stille ut vil vi bidra med hjelp så langt vi makter. Våre tidligere kull har egne sider hvor valpene har egne blogger (se menyen tidligere kull).  Ønsker dere referanse om oss er det bare å ta kontakt med våre valpekjøpere.  Eiernes navn står på bloggene.

HD (hofteleddsdysplasi)

Hofteleddsdysplasi (HD) er en utviklingsfeil i hofteleddene som kan angå ett eller begge hofteledd.


.. fortsett å lese

Øyesykdommer


.. fortsett å lese

Copyright ©Anything from this site is copy rights - please contakt Kate Hofsøy, kennel Ki-po Zii if you want to use something.