Kennel Treff

Årlig kennel treff (bilde 01.09.2018)

Ki-po Ziis kennel day


I månedsskiftet august/september arrangerer vi årlig kenneltreff der vi inviterer alle våre valpekjøpere til å komme for å vise frem sin valp/voksne hund.  Dette er i første omgang et sosialt treff, men vi er åpne for forslag dersom noen ønsker litt inføring i pelsstell og ikke minst ta opp gleder og evt. utfordringer de har med sine hunder.  Vi har god erfaring med disse treffene, og det knyttes vennskapsbånd på tvers av Norges land, alder og kjønn. 


I tillegg inviterer vi gjerne kommende TT eiere (forhåpentligivs de som ønsker seg Ki-po Zii valp).  Her treffer de hele spekteret av farger, størrelser, klippede og fullpelsede.


Det er viktig at alle har sine hunder i bånd den første tiden slik at vi unngår ubehagelige situasjoner.  Når vi ser at mange/flere får kjemi er det mulighet til å la de springe løse og leke.  Det er også mulighet til å gå en tur i skogen som ligger rett utenfor området.


Vi er så heldige å få disponere området til Peterson Packaging Avd. Display som ligger på Kampenes på Borgenhaugen.

Adresse; Jellestadveien 37, 1739 Borgenhaugen. 


Området er ikke inngjerdet, men det er innerst i et industriområde hvor skogen er tett på.  Det er store områder med både gress og asfalt, og dersom værguden er i det våte hjørnet går vi tobeinte innenfor i kantinen hvor vi tar oss en matbit, kaffe med noe attåt.


Arrangementet blir opprettet og invitasjoner sendes ut både på kennelens FB side og SMS.


Kenneltreff for 2018 er lørdag 1. september klokken 14 - vi gleder oss til å se dere igjen ! 


Skilt blir att opp på strategisk plass !

VELKOMMEN !

Kate & Ole Magnus Hofsøy


Follow us

Copyright @ All Rights Reserved Ki-po Zii

Lyst til å bli bedre kjent med oss - link til Kate sin profil på fb /follow Kate on FB

Location


Bergbyveien 21, 1730 Ise

NORWAY


Phone: +47 481 85 304


kontakt@ki-po-zii.net